De ce sa folosim un rucsac fotografic

Echipamentul fotografic

Rucasc fotografic compartimentat.Echipament foto
Rucasc fotografic compartimentat.Echipament foto

Rucsacurile de fotografie sunt asemănătoare în formă si dimensiune in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, aspectul interior al acestor modele diferă semnificativ de celelalte modele de rucsaci. Numeroase compartimente căptusite preiau exact camera si lentilele potrivite. În plus, aceste modele de rucsac oferă, de asemenea, loc pentru trepied, baterii, blit, cartele de memorie etc. Suficient de spatiu de stocare pentru diverse accesorii,cat si spatiu pentru o pelerina de ploaie sau cateva haine usoare.
Ca si alti rucsaci, aceste modele au două curele de umăr, precum si o curea de sold si o curea de piept. Un rucsac foto serveste astfel la transportul echipamentului foto si îl protejează de lovituri, praf si umiditate. Datorită compartimentării, aceste rucsacuri organizează în mod clar toate echipamentele si oferă un acces facil.

Rucsac fotografic compartimentat
Rucsac fotografic

Sistemul de transport al unui rucsac foto funcționează la fel ca și celelalte modele de rucsaci: încărcătura se sprijină pe cele două curele de umăr și centura de șold. Cureaua de piept reglează distanța dintre curelele de umăr astfel încât acestea să fie întotdeauna centrate pe umeri pentru un confort sporit.

Rucasc fotografic compartimentat
Rucasc fotografic compartimentat


Rucsacurile de fotografie au practic numeroase compartimente și buzunare. Compartimentele mai mari special concepute pentru camera si obiective sunt impartite căptușite cu burete pentru a oferi mai multa protectie. Deoarece aceste elemente au dispozitive de fixare cu Velcro, ele permit o divizare variabilă a interiorului. Compartimentele pot fi astfel adaptate în funcție de echipamentul care trebuie transportat. În clasificarea de bază, producătorii se bazează pe dimensiunile camerelor și lentilelor convenționale.

Magazin cu accesorii foto in Romania:https://www.f64.ro/accesorii-foto/genti/rucsacuri/rucsac%20foto?PS=20

Magazin cu accesorii foto in Germania:https://www.mediamarkt.de/de/search.html?query=kamera%20rucksack&filters[collection]=true__or__wls&filters[availability]=false__or__1&sort_items[availabilityindicator]=asc&follow_search=9414Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.