Filtru ND 1000(10 stop) – Gobe 67mm.

Filtrele ND (neutral density – densitate neutra) se folosesc pentru a reduce cantitatea de lumina care ajunge la senzorul aparatului si astfel permit utilizarea unui timp de expunere mai lung chiar si in conditii de iluminare puternica.

Gobe ND 1000-10 stop.

– Gobe ​​Neutral Density ND1000 oferă o reducere a luminii fixe de 10 f-stop, care permite expunerea lungă și neclaritatea mișcării la lumină puternică. Recomandat pentru fotografii de peisaj, apa curgatoare, cascade, cer cu nori, sau pentru a reduce cantitatea de lumina ce ajunge pe sensor pentru o expunere mai lunga.
CULORE-NEUTRU | Dezvoltat cu grijă pentru a menține neutralitatea culorii fără o culoare turnată, pentru o calitate mai bună a imaginii și mai multe culori reale.
GOBE 2PEAK | Sticla optică de înaltă calitate din Japonia, cu un nano-acoperire în 16 straturi, asigură echilibrul neutru al culorilor, reducerea reflexiei lentilei, eliminarea fantomelor(flare) și protecția împotriva zgârieturilor și a murdăriei.
FĂRĂ VIGNETARE | Suportul de filtru foarte subțire din magneziu întărit împiedică vignetarea. Echipat cu un filet frontal pentru huse / capac pentru lentile sau pentru înșurubarea mai multor filtre. Acesta este un filtru ND fix și nu un filtru ND variabil.

Info si pret. Amazon

Mai multe despre filtre aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.