De ce sa folosim un rucsac fotografic dedicat

rucasc fotografic compartimentat - echipament foto
Rucasc fotografic compartimentat.Echipament foto

Echipamentul fotografic la adapost in rucsac

Rucsacurile de fotografie sunt asemănătoare în formă si dimensiune in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, aspectul interior al acestor modele diferă semnificativ de celelalte modele de rucsaci. Numeroase compartimente căptusite preiau exact camera si lentilele potrivite. În plus, aceste modele de rucsac oferă, de asemenea, loc pentru trepied, baterii, blit, cartele de memorie etc. Suficient de spatiu de stocare pentru diverse accesorii,cat si spatiu pentru o pelerina de ploaie sau cateva haine usoare.


Ca si alti rucsaci, aceste modele au două curele de umăr, precum si o curea de sold si o curea de piept. Un rucsac foto serveste astfel la transportul echipamentului foto si îl protejează de lovituri, praf si umiditate. Datorită compartimentării, aceste rucsacuri organizează în mod clar toate echipamentele si oferă un acces facil.

rucsac fotografic compartimentat
Rucsac fotografic

Echipamentul fotografic la adapost de ploaie in rucsac

Sistemul de transport al unui rucsac foto funcționează la fel ca și celelalte modele de rucsaci: încărcătura se sprijină pe cele două curele de umăr și centura de șold. Cureaua de piept reglează distanța dintre curelele de umăr astfel încât acestea să fie întotdeauna centrate pe umeri pentru un confort sporit.

rucasc fotografic compartimentat
Rucasc fotografic compartimentat


Rucsacurile de fotografie au practic numeroase compartimente și buzunare. Compartimentele mai mari special concepute pentru camera si obiective sunt impartite căptușite cu burete pentru a oferi mai multa protectie. Deoarece aceste elemente au dispozitive de fixare cu Velcro, ele permit o divizare variabilă a interiorului. Compartimentele pot fi astfel adaptate în funcție de echipamentul care trebuie transportat. În clasificarea de bază, producătorii se bazează pe dimensiunile camerelor și lentilelor convenționale.

Recomand sa mergeti in magazin si sa testati ce rucsac vi se potriveste cel mai bine.

Magazin cu accesorii foto in Romania:https://www.f64.ro/accesorii-foto/genti/rucsacuri/rucsac%20foto?PS=20

Magazin cu accesorii foto in Germania:https://www.mediamarkt.de/de/search.html?query=kamera%20rucksack&filters[collection]=true__or__wls&filters[availability]=false__or__1&sort_items[availabilityindicator]=asc&follow_search=9414

poate te intereseaza si: Fara emotie alaturi de SanDisk Extreme Pro

sau citeste si: Neewer Professional – Gimbal Compatibil Arca-Swiss

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: