Gobe ​​Neutral Density-Filtru ND 1000-Gobe 67mm

Gobe ​​Neutral Density-Filtru ND 1000-Gobe 67mm

Filtrele ND – se folosesc pentru a reduce cantitatea de lumina care ajunge la senzorul aparatului si astfel permit utilizarea unui timp de expunere mai lung chiar si in conditii de iluminare puternica.

Filtrele ND-10 stop

Filtru Gobe-nd-filtru-Gobe ​​Neutral Density-Filtru ND 1000-Gobe 67mm
gobe-nd-1000-10-stop

Gobe ​​Neutral Density ND1000 oferă o reducere a luminii fixe de 10 f-stop, care permite expunerea lungă. Recomandat pentru fotografii de peisaj, apa curgatoare, cascade, cer cu nori, sau pentru a reduce cantitatea de lumina ce ajunge pe sensor pentru o expunere mai lunga.


CULOARE-NEUTRU-Dezvoltat cu grijă pentru a menține neutralitatea culorii fără o culoare turnată, pentru o calitate mai bună a imaginii:


GOBE 2PEAK-Sticla optică de înaltă calitate, cu un nano-acoperire în 16 straturi, asigură echilibrul neutru al culorilor, reducerea reflexiei lentilei, eliminarea fantomelor(flare) și protecția împotriva zgârieturilor și a murdăriei.


FĂRĂ VIGNETARE-Suportul de filtru foarte subțire din magneziu întărit împiedică vignetarea. Echipat cu un filet frontal pentru huse / capac pentru lentile sau pentru înșurubarea mai multor filtre. Acesta este un filtru ND fix și nu un filtru ND variabil.

Gobe ​​Neutral Density-Filtru ND 1000-Gobe 67mm

Info si pret. Amazon

galerie foto: Wildlife photography

Mai multe despre filtre aici

poate te intereseaza si: SanDisk Extreme Pro

sau poate vrei sa citesti si despre:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: