Pescărușul argintiu (Larus argentatus) pregătit de aterizare

Pescărușul argintiu (Larus argentatus) pregătit de aterizare

..alo, alo, da, sunt Pescărușul argintiu (Larus argentatus) da, sunt pregătit de aterizare. Flapsurile sunt la 45 și trenul de aterizare e scos..! Sper ca la pista 2 găsesc și ceva de mâncare..

Pescărușii argintii sunt pasări destul de mari. Masculi variază în mărime de la 60 la 66 de centimetri lungime și intre 1000-1250 de grame în greutate, în timp ce femelele variază de la 56 la 62 de centimetri lungime și 800-980 de grame în greutate. Anvergura aripilor este de aproximativ 135-150 de centimetri. În timp ce masculii sunt mai mari decât femelele, sexele au penajul similar. Capul și părțile inferioare sunt albe, iar pe spate gri deschis.

Pescărușul argintiu (Larus argentatus)
Pescărușul argintiu (Larus argentatus)

Pescărușii argintii au ciocul galben, cu o pată roșie pe partea inferioară. Picioarele sunt de culoare roz sau de culoarea cărnii. Penele aripii exterioare ale pescărușului argintiu sunt negre și au o pată albă la vârf.

te invit sa citești și despre:

editare foto: Luminar AI

camera și obiectiv: Nikon d7500 + Tamron 150-600g2

2 thoughts on “Pescărușul argintiu (Larus argentatus) pregătit de aterizare”

    1. Da, cei de prin parcuri(dacă exista și un lac) sau de la malul marii. Oportunist am fost și eu că am văzut o doamnă cum le dădea de mâncare. La sol sunt ușor de pozat, din zbor puțin mai greu. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: