Plimbare prin Rüdesheim am Rhein – Germania

Plimbare prin Rüdesheim am Rhein – Germania

Rüdesheim este situat în sud-vestul extrem al Rheingau-Taunus-Kreis. Limita sudică și de est a zonei urbane este situată de la kilometrul 525 la portul Rüdesheim până la kilometrul 535, vizavi de Burg Reichenstein, în canalul maritim al Rinului și aici include Rüdesheimer Aue și diverse țărmuri precum Krausaue sau Clemensgrund.

Rüdesheim am Rhein
Rüdesheim am Rhein

Cateva informatii:

Orașul se află într-o regiune viticolă în Rheingau fiind amplasat pe malul Rinului vizavi de Bingen am Rhein. Daca sunteti in trecere prin zona Wiesbaden-Mainz, merita sa vizitati si orasul Rüdesheim am Rhein aflat la circa 30 km de Wiesbaden, unde puteti face si o croaziera cu vaporul pe Rin sau o plimbare cu telegondola (Seilbahn).
Preturile sunt ok, mancarea este foarte buna si oamenii foarte ospitalieri. Zona este foarte frumoasa, Rüdesheim-ul fiind inconjurat de dealuri impadurite cu foarte multa vite de vie si multa apa.(Rinul). 

Rüdesheim am Rhein - vedere peste rin
Rüdesheim am Rhein

Rüdesheim am Rhein este asezat parte a Rinului, nu departe de stânca Lorelei, care a avut mult timp un loc special în inimile germane: în anii 1870 a fost aleasă pentru un monument magistral al unificării și victoriei germane în războiul franco-prusac. Puteți merge sa vizitati Monumentul Niederwald prin viță de vie și pădure de fag sau puteți prinde o telecabină pentru vedere superba deasupra de Rheingau pe care nu veți uita curând.

Rüdesheim - vedere peste Rhein
Rüdesheim am Rhein

Cele mai bune locuri de vizitat in Rüdesheim am Rhein

 • 1. Monumentul Niederwald
 • 2. Telecabina până la Monumentul Niederwald
 • 3. Cabinetul de muzică mecanică al lui Siegfried
 • 4. Drosselgasse
 • 5. Vechea cetate Brömserburg
 • 6. Asbach Besucher Center
 • 7. Telescaunul Assmannshausen
 • 8. Vechea cetate Burg Ehrenfels
 • 9. Cultura vinului – puteti vizita plantatile de vita de vie, cat si degusta diverse soiuri de vin la la vinoteca.
 • 10. Templul Niederwaldtempel
 • 11. Excursii fluviale
 • 12. Vechea manastire Abbey Eibingen

Vara, Rheingau este o autostradă pentru croaziere turistice, iar în acest sezon puteți alege din trei companii diferite patru voiajul dvs.: Bingen-Rüdesheim Riverboat Tours, Rössler Line Riverboat Tours și KD Köln-Düsseldorfer Deutsche Rheinschiffahrt AG. Pe toata perioada verii, toate vor face cel puțin trei plecări pe zi, iar cea mai obișnuită destinație este Lorelei, o stâncă aflată la 25 de kilometri în josul Rinului .

Se mai pot face diferite excursi pentru vizita mai multe castele si monumente aflate in zona, dar si plantatiile de vita de vie. Puteți merge pe jos, dar cel mai simplu mod de a ajunge la Monumentul Niederwald este să prinzi telecabina de la Oberstraße pentru o plimbare de 15 minute peste orașul vechi și podgoriile de lângă Rin.

Plimbare prin natura in Rüdesheim am Rhein

Rüdesheim am Rhein - monument
Rüdesheim am Rhein
Rüdesheim am Rhein
Rüdesheim am Rhein

Pe drum în aceste gondole cu două locuri în aer liber, există vederi de vis asupra Rinului și șirul de insule înguste și împădurite din râul din fața Rüdesheim.

Rüdesheim - vedere peste vie
Rüdesheim am Rhein

Plimbare prin Rüdesheim am Rhein – Germania

Vara puteți face o călătorie specială pe timp de noapte pentru a vedea luna reflectată în râu, în timp ce există și un restaurant la gara superioară care vă oferă o scuză pentru a petrece ceva mai mult timp sub vraja peisajului Cheile Rinului.

Zona urbană a Rüdesheim are o pondere în trei grupuri principale de grupuri naturale : zonele joase ale Rinului Superior , zona Rinului Mijlociu și Taunus . Ca arii naturale include pajiștile Rinului , Binger Loch , Rheingau , Niederwald , Rheingaugebirge și Wispertaunus . În plus, există o vedere asupra Hunsrück și Saar-Nahe-Bergland de la Niederwald la Donnersberg, la 39,5 kilometri spre sud.

sursa (https://de.wikipedia.org/wiki/R%C3%BCdesheim_am_Rhein)

poate vrei sa citesti si:

sau aici: Fantanile de la Burj Khalifa – foto-video

2 thoughts on “Plimbare prin Rüdesheim am Rhein – Germania”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: